Οριστικό: Δημοτικά και νηπιαγωγεία ανοίγουν τη Δευτέρα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 13:20 Οριστικό: Δημοτικά και νηπιαγωγεία ανοίγουν τη Δευτέρα

Τελικά, τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία θα ανοίξουν τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, όταν οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία. Το ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το υπουργείο Παιδείας.

«Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Ειδικά σχολεία όλων των βαθμίδων θα λειτουργήσουν δια ζώσης την Δευτέρα 11/1». Με αυτή τη φράση ξεκινά την ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας, κάνοντας γνωστό ότι οριστικά τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα επαναλειτουργήσουν από τη Δευτέρα, όταν ύστερα από σχεδόν δυο μήνες τα παιδιά θα γυρίσουν στα θρανία. 

Στην ανακοίνωσή του, το υπουργείο Παιδείας θυμίζει την απόφαση της κυβέρνησης «στη βάση εισήγησης της Επιτροπής των ειδικών, για δια ζώσης επαναλειτουργία των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών και Ειδικών Σχολείων όλων των βαθμίδων την προσεχή Δευτέρα 11/1».

Με βάση την εγκύκλιο που έχει σταλεί στα σχολεία, νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα δημοτικά, τα νηπιαγωγεία και τα ειδικά σχολεία αναλαμβάνουν υπηρεσία, αύριο, Παρασκευή 8 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι αύριο, Παρασκευή Γυμνάσια και Λύκεια όλης της χώρας ξεκινούν την εξ αποστάσεως λειτουργία τους μέσω τηλεκπαίδευσης.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση