Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των υγειονομικών στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 11:24 Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των υγειονομικών στη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Η επιχείρηση «Ελευθερία» συνεχίζεται με τα Νοσοκομεία της Στερεάς Ελλάδας και του Βόλου στην 5η ΥΠΕ…

Με τη Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Λαμίας, Ελένη Κωστορίζου, να είναι η πρώτη που εμβολιάστηκε, ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου στο Νοσοκομείο Λαμίας οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού.

Με τον προγραμματισμό να αναπροσαρμόζεται σύμφωνα με την άφιξη των πολύτιμων δόσεων, το Νοσοκομείο Λαμίας θα πραγματοποιήσει 480 εμβολιασμούς μέχρι τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, όσες και οι δόσεις που αξιοποιούνται από την πρώτη παρτίδα των 96 φιαλιδίων.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις του Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά και του Αναπληρωτή του Γιώργου Καραβάνα, ενώ η Επισκέπτρια Υγείας Ζωή Πετροπούλου μας περιγράφει τη διαδικασία εμβολιασμού στις δύο εμβολιαστικές γραμμές που θα λειτουργήσουν στο Πέτρινο κτίριο:

Η Ελένη Κωστορίζου που ήταν η πρώτη από τους συναδέλφους της υγειονομικούς που εμβολιάστηκε, συγκινημένη παρότρυνε όλον τον κόσμο να κάνει χωρίς δισταγμό το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Δείτε το βίντεο:

Άλλοι 415 υγειονομικοί από τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο Λαμίας θα εμβολιαστούν με το εμβόλιο της Pfizer/BioNTech, το οποίο έφτασε στη Λαμία λίγο μετά τις 11 το πρωί.

Δείτε βίντεο από την άφιξη των εμβολίων στο Νοσοκομείο Λαμίας:

Το πολύτιμο φορτίο του σχεδίου «Ελευθερία» για το Νοσοκομείο Λαμίας ξεκίνησε νωρίς το πρωί από το ΣΥ.ΦΑ. Καρδίτσας, με σταθμούς Καρδίτσα, Τρίκαλα, Καρπενήσι και Λαμία.

Στο Νοσοκομείο Λαμίας παρελήφθησαν από την υπεύθυνη φαρμακοποιό του Νοσηλευτικού Καταστήματος, Κατερίνα Βελέντζα, που ήλεγξε την καταλληλότητα της θερμοκρασίας τους και προχώρησε στην τροφοδότηση του εμβολιαστικού κέντρου με τις πρώτες δόσεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την άφιξη και παραλαβή των εμβολίων, καθώς και από τον πρώτο εμβολιασμό:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση