Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Αστικό ΚΤΕΛ διακόπτει τα δρομολόγια για Ανθήλη λόγω κορωνοϊού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 08:41 Το Αστικό ΚΤΕΛ διακόπτει τα δρομολόγια για Ανθήλη λόγω κορωνοϊού (φώτο αρχείου)

 Η μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού στον καταυλισμό των ρομά στην Ανθήλη αναγκάζει τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας να διακόψει τα δρομολόγια μέχρι να ελεγχθεί η κατάσταση.

Τα κρούσματα στην κοινότητα των ρομά που εντοπίστηκαν τα τελευταία 24ωρα είναι 22 και υπάρχουν φόβοι ότι είναι ακόμη περισσότερα, αφού δεν έχουν ελεγχθεί όλοι οι ρομά. Το πρωί του Σαββάτου θα γίνει δειγματοληπτικός έλεγχος και στους υπόλοιπους κατοίκους της Ανθήλης για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει διασπορά και στο υπόλοιπο χωριό.

Οι Υγειονομικές Αρχές είναι στο πόδι και ετοιμάζονται να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να περιορίσουν την εξάπλωση του κορωνοϊού στην κοινότητα.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Αστικές Συγκοινωνίες Λαμίας.

«Λόγω των τελευταίων απρόσμενων εξελίξεων στο Δ.Δ της Ανθήλης σε σχέση με την εξάπλωση του COVID -19 στην κοινότητα των ρομά και με γνώμονα την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και του περιορισμού της εξάπλωσης του ιού η Αστικές Συγκοινωνίες ΑΕ ενημερώνουν το επιβατικό κοινό της Ανθήλης ότι θα διακόψουν τα δρομολόγια προς και από το Δημοτικό διαμέρισμα από αύριο Παρασκευή 08/01/2021 έως και την Κυριακή 10/01/2021 μέχρι νεοτέρας.

Το δρομολόγιο θα γίνεται κανονικά μέχρι το πρατήριο της shell στην είσοδο της πόλης εξυπηρετώντας τους πολίτες για το ΙΚΑ ,τον Σταθμό των ΚΤΕΛ , το Εφετείο και τη ΔΕΗ».