Επεκτείνεται το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 17:40 Επεκτείνεται το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο Φθιώτιδας

Έργο προϋπολογισμού 400.000 ευρώ από την Περιφέρεια Στερεάς…

Προχωράει η υλοποίηση έργου προϋπολογισμού 400.000 €, για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Μετά την εξασφάλιση της αναγκαίας χρηματοδότησης, το έργο δημοπρατήθηκε και έχει ήδη συμβασιοποιηθεί. Η συνολική προθεσμία για την εκτέλεση του έργου ορίστηκε στους δώδεκα (12) μήνες.  

Αντικείμενο της εργολαβίας είναι η επέκταση του οδικού ηλεκτροφωτισμού στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας. Συγκεκριμένα, θα τοποθετηθούν 62 νέοι ιστοί με φωτιστικά LED.

Αναλυτικά:

• Στην Εθνικό Οδό Λαμίας - Δομοκού προβλέπεται η τοποθέτηση πενήντα (50) νέων ιστών ύψους 12 μέτρων.

• Στην Επαρχιακή οδό Λαμία - Φραντζή προβλέπεται η τοποθέτηση τριάντα πέντε  (35) νέων ιστών ύψους 9 μέτρων.

• Στην Επαρχιακή οδό Κ. Τιθορέας - Αγίας Μαρίνας προβλέπεται η τοποθέτηση δώδεκα (12) νέων ιστών ύψους 9 μέτρων.

• Στην Επαρχιακή οδό Πύργου - Περιστερίου προβλέπεται η τοποθέτηση δέκα πέντε (15) νέων ιστών ύψους 9 μέτρων.

Εκτός αυτών, στην Εθνική οδό Λαμίας - Άμφισσας, στον κόμβο Παλαιοχωρίου, προβλέπεται η αφαίρεση και απομάκρυνση των τσιμεντοϊστών μετά των βραχιόνων και των φωτιστικών και την τοποθέτηση νέων χαλύβδινων ιστών με φωτιστικά Na υψηλής πιέσεως.Σε όλες τις εγκαταστάσεις περιλαμβάνεται το δίκτυο σωληνώσεων και καλωδιώσεων με τις απαραίτητες γειώσεις  έτσι ώστε το δίκτυο να είναι έτοιμο για τη σύνδεση του με το δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ.

«Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, υλοποιούμε ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της κυκλοφοριακής άνεσης. Παράλληλα, χρησιμοποιώντας λαμπτήρες τύπου Led, εξοικονομούμε πόρους ενεργειακών δαπανών και βελτιώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com