Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δωρεάν rapid test τη Δευτέρα στη Θήβα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 19:05 Δωρεάν rapid test τη Δευτέρα στη Θήβα

Αναστασίου: «Δεν υπάρχει θέμα έκτακτων μέτρων αλλά χρειάζεται προσοχή»…

Δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) μέσα από το αυτοκίνητο(drive through) θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Θηβαίων.

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Θήβας από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, αποτελούμενο

Η διεξαγωγή των ελέγχων θα γίνει στην πόλη της Θήβας, στην οδό Οπλαρχηγού Βόγκλη στο χώρο της εμποροπανηγύρεως, από την Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) Βοιωτίας, σε συνεργασία με τον Δήμο και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021, και από ώρα 10.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ.

Οι έλεγχοι θα γίνουν σε επιβαίνοντες σε οχήματα και όχι σε πεζούς, οι οποίοι  θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΑΜΚΑ , καθώς και αριθμό κινητού τηλεφώνου, στον οποίο θα αποσταλεί με sms το αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι όσοι επιθυμούν να υποβληθούν στο τεστ θα πρέπει για τη μετακίνησή τους να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό 1 (επίσκεψη σε ιατρό).

Η προσέλευση στο χώρο διενέργειας των τεστ θα γίνεται από την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη και η έξοδος από την Οπλαρχηγού Βόγκλη.

Επίσης με αφορμή την ανησυχία που υπάρχει στην πόλη από τα συνεχή κρούσματα και τη πιθανότητα εφαρμογής σκληρότερων μέτρων, ο Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου διαψεύδει κάτι τέτοιο βάσει των επιδημιολογικών στοιχείων, ωστόσο ότι αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ν’ αλλάξει η κατάσταση.

«Είμαστε  όλοι υποχρεωμένοι να τηρούμε απαρέγκλιτα τα μέτρα προφύλαξης, επιδεικνύοντας την δέουσα επιμέλεια και προσοχή και να αποφεύγουμε ανεύθυνες συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσουν τις αρμόδιες αρχές στην λήψη εκτάκτων μέτρων που θα έχουν καταστροφικές συνέπειες για την τοπική κοινωνία. Μαζί θα κερδίσουμε την μάχη κατά του κορωνοιού! ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ!», σημειώνει ο Δήμαρχος.