Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Λογγού (Αγ.Κωνσταντίνου)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021 09:06 Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Λογγού (Αγ.Κωνσταντίνου)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού (Αγ. Κωνσταντίνου), με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης αρμών της γέφυρας της άνω διάβασης.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 11 έως τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσει πλήρης αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Λογγού (Αγ. Κωνσταντίνου) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο από τον Α/Κ Λογγού (Αγ. Κωνσταντίνου) με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν μέσω παράπλευρου οδικού δικτύου στον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Λατομείου) από όπου θα εισάγονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση