Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελπίζουμε τα παιδιά να μην κάνουν μάθημα σε παγωμένα σχολεία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 08:36 Ελπίζουμε τα παιδιά να μην κάνουν μάθημα σε παγωμένα σχολεία

Πολλοί γονείς αναρωτιούνται εάν θα γίνει καποια προ-θέρμανση στα σχολεία μέσα στο Σαββατοκύριακο, αφού τα σχολικά κτίρια είναι παγωμένα και έχουν υγρασία, επειδή παρέμεναν κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το πρόβλημα αυτό διαπίστωσαν και οι δάσκαλοι οι οποίοι βρέθηκαν την παρασκευή στα σχολεία και διαπίστωσαν ότι τα κτίρια είναι παγωμένα. «Ελπίζουμε τα παιδιά μας να μην κάνουν μάθημα τη Δευτέρα σε παγωμένες αίθουσες γεμάτες υγρασία...», ειπε στο LamiaReport ένας γονιός.

Δείτε τι σημειώνει μια εκπαιδευτικός, που την Παρασκευή βρέθηκε ένα από τα παγωμένα σχολικά κτίρια.

«Αγαπητοί αρμόδιοι,

Σήμερα κάποιοι εκπαιδευτικοί που εργαζόμαστε σε Δημοτικά σχολεία της περιοχής βρεθήκαμε σε παγωμένα κτίρια όπου το καλοριφέρ δεν έχει λειτουργήσει για δυο μήνες-
στο δικό μας δεν λειτουργούσε ούτε σήμερα.

Αν μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν μεριμνήσει κάποιος για αυτή την κατάσταση (να δοθεί μια διαταγή άνωθεν, μια υπενθύμιση να δουλέψουν τα καλοριφέρ λίγο, έστω την Κυριακή), την Δευτέρα το πρωί τα παιδιά στα συγκεκριμένα σχολεία θα μπουν σε υγρές, παγωμένες αίθουσες παρόλο που η εξωτερική θερμοκρασία προβλέπεται υψηλή.

Δεν επιθυμώ να προκαλέσω πανικό. Πιστεύω ότι αυτές είναι μεμονωμένες περιπτώσεις και ότι οι περισσότεροι  διευθυντές προέβλεψαν αυτή την κατάσταση αλλά μια απλή υπενθύμιση προς όλους δεν θα έβλαπτε.

Μια θερμή παράκληση λοιπόν από μια ξεπαγιασμένη εκπαιδευτικό.

Ευχαριστώ πολύ.

Καλή αρχή σε όλους».