Λαμία: Νέα κρούσματα σε γιατρό και διασώστη του ΕΚΑΒ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 09:06 Λαμία: Νέα κρούσματα σε γιατρό και διασώστη του ΕΚΑΒ Φωτογραφία: INTIME

Που εντοπίζονται τα 15 νέα κρούσματα στη Φθιώτιδα. Αναλυτικά η διασπορά στη Στερεά…

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα η Φθιώτιδα παρουσιάζει διψήφιο αριθμό νέων κρουσμάτων στο χάρτη του ΕΟΔΥ.

Δεκαπέντε νέα (15) κρούσματα «χρεώνονται» αυτή τη φορά στο νομό, τα εννέα (9) όμως είναι από τα μοριακά τεστ που έγιναν στον οικισμό των Ρομά στην Ανθήλη (είχαν γίνει 12).

Από τα άλλα πέντε, το ένα είναι σε Νοσοκομειακό γιατρό και το άλλο σε Εκαβίτη που όμως είχε εξεταστεί μόνος του και δε συμμετείχε στα rapid που έγιναν το Σάββατο το πρωί στην υπηρεσία του. Έχουμε επίσης ένα ζευγάρι 42 και 32 ετών που μένει Λαμία και μια ηλικιωμένη με έναν 13χρονο που συνδέονται με γνωστά κρούσματα και διέμεναν το προηγούμενο διάστημα σε χωριό της δυτικής Φθιώτιδας.

Από μία 11αδα κρούσματα έχουμε σε Βοιωτία και Εύβοια.

Τα Ψαχνά έχουν τα περισσότερα με έξι, εκ των οποίων τα τρία στην ίδια οικογένεια με 51χρονο, 36χρονο και μία 7χρονη, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι 86 και 74 ετών και ένας 33χρονος. Τα υπόλοιπα στην Εύβοια είναι, στη Μεσσαπία ηλικιωμένο ζευγάρι, ένας 69χρονος από τη Νέα Αρτάκη και δύο νεαρά άτομα που δουλεύουν στην ίδια επιχείρηση στα Οινόφυτα αλλά μένουν σε Χαλκίδα και Αλιβέρι.

Δύο ακόμη νοσηλεύτριες του ΓΝ Λιβαδειάς βρέθηκαν θετικές στον κορωνοϊό και αποτυπώνονται στη λίστα κρουσμάτων του ΕΟΔΥ. Η μία μένει στη Θήβα που παρουσιάζει τρία ακόμη κρούσματα έναν 68χρονο και δύο νεαρούς μαθητές. Στη Λιβαδειά είναι ένα ακόμη περιστατικό σε γυναίκα 38 ετών. Έχουμε επίσης δύο νέα κρούσματα στην Αλίαρτο σε 43χρονη και 15χρονη, ένας 28χρονος στον Άγιο Δημήτριο, μία εκπαιδευτικός στα Οινόφυτα και ένας 15χρονος μαθητής του ΕΠΑΛ Θήβας που μένει σε γειτονικό χωριό.

Φωκίδα και Ευρυτανία είναι για μία ακόμη ημέρα εκτός λίστας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση