Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Γιούλη Ζυγούρη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 07:52 Λαμία: Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Γιούλη Ζυγούρη

Θρήνος στη Λαμία για την 50χρονη υπάλληλο του Δήμου Λαμιέων που πάλεψε για 20 ημέρες με τον κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χαλκίδας…

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στη Λαμία και τη Φθιώτιδα από την είδηση του θανάτου της 50χρονης Παναγιώτας (Γιούλη) Ζυγούρη από κορωνοϊό, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Η Γιούλη τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων, ωστόσο ήταν από τα πρώτα παιδιά που ασχολήθηκαν δημοσιογραφικά στη Λαμία, ξεκινώντας από τα Πολύχρωμα και το Δημοτικό Ραδιόφωνο και περνώντας στη συνέχεια και από άλλα μέσα ενημέρωσης, όπως το STAR Κεντρικής Ελλάδος και την εφημερίδα «σέντρα».

Στάθηκε με αξιώσεις στο ανδροκρατούμενο, αθλητικό ρεπορτάζ, χάρη στη μεγάλη της αγάπη κυρίως για το μπάσκετ, αλλά και το ποδόσφαιρο, όπου παρακολουθούσε πολλούς αγώνες.

Ανεξάρτητη και ασυμβίβαστη τη θυμόμασταν πάντα σαν μια καλή συνάδελφο ακόμη και όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει το χώρο μετά από μια επιτυχημένη δεκαετή πορεία σε αυτόν.

Δυστυχώς το Δεκέμβρη νόσησε από την covid-19, τόσο αυτή όσο και η αγαπημένη της μητέρα. Εκείνη στις 22 Δεκεμβρίου χρειάστηκε να διασωληνωθεί και καθώς δεν υπήρχε κρεβάτι στη ΜΕΘ Λαμίας, αναζητήθηκε βοήθεια στη γειτονική Χαλκίδα. Εκεί, έμελλε να αφήσει την τελευταία της πνοή, μετά τις σοβαρές επιπλοκές που προκάλεσε στην υγεία της ο κορωνοϊός.

Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 12 Ιανουαρίου στις 12:00’ το μεσημέρι, στο Κοιμητήριο της Ξηριώτισσας.

Η οικογένεια, αντί στεφάνων, ζητεί να ενισχυθεί το Ορφανοτροφείο Θηλέων.

Η οικογένεια του LamiaReport, εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της φίλης και συναδέλφου Γιούλης.

Καλό ταξίδι κορίτσι…

Τα συλλυπητήρια του Δήμου Λαμιέων

«Η δυσάρεστη είδηση της απώλειας ενός μέλους της οικογένειας του Δήμου Λαμιέων μας γεμίζει λύπη.

Η υπάλληλος της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαμιέων Παναγιώτα Ζυγούρη, θα λείψει σε όλους μας αφήνοντας ένα μεγάλο κενό, αλλά περισσότερο θα λείψει στους δικούς της ανθρώπους στους οποίους εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Τα συλλυπητήρια των συναδέλφων της

«Βαθύτατη θλίψη προκαλεί το γεγονός της πρόωρης απώλειας της εκλεκτής συναδέλφου μας Παναγιώτας (Γιούλης) Ζυγούρη.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου και όλων των συναδέλφων μας εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στην οικογένεια της.

Καλό παράδεισο, Γιούλη».