Σε γιατρό και εκπαιδευτικό δύο από τα νέα κρούσματα στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 08:05 Σε γιατρό και εκπαιδευτικό δύο από τα νέα κρούσματα στη Φθιώτιδα

Αναλυτικά η διασπορά στους νομούς της Στερεάς…

Σε Λαμία, Μακρακώμη και Καμένα Βούρλα, εντοπίζονται τα οκτώ (8) νέα κρούσματα σύμφωνα με το χάρτη της 11ης Ιανουαρίου του ΕΟΔΥ.

Μέσα σε αυτά τα τέσσερα γρήγορα τεστ που βγήκαν θετικά στη δειγματοληψία των ΚΟΜΥ στην οδό Φιλίας, αλλά και περιστατικά που ανιχνεύθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας ή σε ιδιωτικό εργαστήριο.

Επίσης έχουμε μια νεαρή Λαμιώτισσα αγροτική ιατρός σε Κέντρο Υγείας του νομού. Από τη Λαμία είναι επίσης μια 58χρονη εκπαιδευτικός σε Δημοτικό Σχολείο Κοινότητας, ένας 27χρονος, ένας 72χρονος και μία 33χρονη αλλοδαπή. Από τη Μακρακώμη είναι δύο μαθητές γυμνασίου 15 και 12 ετών και τέλος από Καμένα Βούρλα αλλοδαπός ο οποίος μάλιστα εισήχθη στην Κλινική covid Του Νοσοκομείου Λαμίας.

Τον ίδιο αριθμό κρουσμάτων έχει και η Βοιωτία, συνολικά οκτώ (8). Δύο άνδρες εντοπίζονται στη Θήβα 70 και 39 ετών, με τον τελευταίο να είναι γιατρός σε μεγάλο Νοσοκομείο της πρωτεύουσας. Τρεις είναι οι νέες μολύνσεις στην Αλίαρτο, ένας άνδρας 31 ετών και δύο γυναίκες 44 και 91 ετών, δύο στο Σχηματάρι σε άνδρες 33 και 66 ετών και ένας ακόμη άνδρας στη Λιβαδειά 54 ετών που εργάζεται σε Νομικό Πρόσωπο του Δημοσίου.

Στην Εύβοια, εντοπίζονται πέντε (5) νέα περιστατικά covid-19, με τα τρία από αυτά στη Χαλκίδα, σε δύο γυναίκες 33 και 50 ετών (αλλοδαπή) και άνδρα 70 χρόνων. Ένας 74χρονος επίσης είναι από τον Άγιο Αθανάσιο και μία 73χρονη από τα Ψαχνά.

Τέλος το μοναδικό κρούσμα που εντοπίζεται στη Φωκίδα αντιστοιχεί σε 85χρονη στην Άμφισσα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση