Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νοσοκομείο Λαμίας: Ξεκίνησαν εμβολιασμοί και από τη νέα παρτίδα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 07:47 Νοσοκομείο Λαμίας: Ξεκίνησαν εμβολιασμοί και από τη νέα παρτίδα

Πρώτοι εμβολιασμοί στα Κέντρα Υγείας…

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο Λαμίας, φθάνοντας στο τέλος της 5ης ημέρας στους 490 εμβολιασμούς (105 την τελευταία ημέρα).

Μάλιστα επειδή η πρώτη παρτίδα που έφτασε στο Νοσοκομείο την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου ήταν 480 δόσεις, χρησιμοποιήθηκαν και 10 ακόμη δόσεις από την καινούρια παρτίδα που έφτασε σήμερα Δευτέρα (11/1).

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, την Κυριακή ξεκίνησαν οι πρώτοι εμβολιασμοί στο ΕΚΑΒ, αλλά και στα Κέντρα Υγείας Λαμίας και Δομοκού. Στην παρακάτω φωτογραφία μία από τις δύο επισκέπτριες υγείας του Δομοκού που εμβολιάστηκαν στη Λαμία.

Κυριακή και Δευτέρα έγιναν και οι εμβολιασμοί στο προσωπικό του ΕΚΑΒ, ενώ στη δεύτερη παρτίδα υπάρχουν 205 δόσεις (195 πλέον).

Σε αυτή τη φάση θα εμβολιασθούν οι υγειονομικοί των Κέντρων Υγείας, το προσωπικό του ΟΚΑΝΑ και στη συνέχεια ανάλογα με τη διαθεσιμότητα ιδιώτες ιατροί και οδοντίατροι.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας έχουν πραγματοποιηθεί 49.645 εμβολιασμοί και στη Στερεά, 515 στην Εύβοια (Και στα τρία Νοσοκομεία), Βοιωτία 350 (Λιβαδειά και Θήβα), Ευρυτανία 120, Φωκίδα 105 και Φθιώτιδα 490.