Με αναφορά Σαρακιώτη στη Βουλή η φωνή απόγνωσης των εμπόρων της Σπερχειάδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 22:09 Με αναφορά Σαρακιώτη στη Βουλή η φωνή απόγνωσης των εμπόρων της Σπερχειάδας

Μέσω κοινοβουλευτικής παρέμβασής του προς τους Υπουργούς Ανάπτυξης, Οικονομικών και Υγείας, ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης μετέφερε την απολύτως δικαιολογημένη κραυγή αγωνίας του Εμπορικού Συλλόγου Σπερχειάδας.

Όπως ανέφερε ο κ. Σαρακιώτης: «Οι άνθρωποι του εμπορικού κόσμου έχουν εκπέμψει επανειλημμένα σήματα κινδύνου από ολόκληρη τη χώρα. Ωστόσο, η περίπτωση της Σπερχειάδας είναι ξεχωριστή και αυτό διότι ανήκει στις περιοχές με ακόμη σκληρότερους όρους “lockdown”, οι οποίοι συνδέονται με περαιτέρω συρρίκνωση του ωραρίου των καταστημάτων και απαγόρευση εισόδου και εξόδου από την κοινότητα». Γι’ αυτό το λόγο, ο Βουλευτής Φθιώτιδας απηύθυνε έκκληση προς τα αρμόδια Υπουργεία να εισακούσουν και να λάβουν σοβαρά υπόψιν τις προτάσεις του Εμπορικού Συλλόγου Φθιώτιδας για την ενίσχυση του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής, ο οποίος απειλείται με “εξαφάνιση”.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση