Θέση εργασίας στην Περιφέρεια Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 09:19 Θέση εργασίας στην Περιφέρεια Στερεάς

ΤΕ Μηχανικών Έργων Υποδομής…

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της, ανακοίνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας.

Πρόκειται για θέση ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων με έδρα την Άμφισσα και διάρκεια σύμβασης τους 8 μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ ΚΤΙΡΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟΥ Γιδογιάννου 31-33 Τ.Κ.33100 Άμφισσα Φωκίδας υπόψη κας Αγλαΐας Μέγκου(Τηλ. Επικοινωνίας: 22653 50513).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας, στο κατάστημα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στο δικτυακό τόπο αυτής.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com