Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περιφέρεια Στερεάς: Προσλήψεις, έργα και προγραμματικές συμβάσεις στην Οικονομική Επιτροπή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 12:04 Περιφέρεια Στερεάς: Προσλήψεις, έργα και προγραμματικές συμβάσεις στην Οικονομική Επιτροπή

Η 2η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 με τηλεδιάσκεψη, μέσω της εφαρμογής “e-presence”.

Στα θέματα που θα συζητηθούν είναι μεταξύ άλλων η έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών της Π.Ε.Φθιώτιδας, κατά την χειμερινή περίοδο.

Στο μέτωπο των έργων αναμένεται να εγκριθεί η δημοπράτηση του έργου «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ», προϋπολογισμού 900.000,00 € με ΦΠΑ και τα μαθητικά δρομολόγια για τις ΠΕ Φωκίδας, Βοιωτίας και Ευρυτανίας.

Τέλος υπάρχουν δύο θέματα παράτασης των προγραμματικών συμβάσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, και του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ-ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ για την υλοποίηση της υπηρεσίας με τίτλο “ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ ΜΕΛΙΟΥ’’ ΔΡΑΣΗ Ι: “ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΤΟΕΚΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕΙΩΝ -ΔΕΙΚΤΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ’’ και με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για την υλοποίηση της υπηρεσίας με τίτλο “ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ ΜΕΛΙΟΥ’’ ΔΡΑΣΗ ΙΙΙ: “ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΛΙΟΥ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ- ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΣΕΩΝ’’.

Η συνεδρίαση αναμένεται να ξεκινήσει στις 10;00’ το πρωί.