Τριπλό τροχαίο με 3 νεκρούς και 1 τραυματία - "Ο Χάρος βγήκε παγανιά..." στην άσφαλτο - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Νοεμβρίου 2014 08:40 Τριπλό τροχαίο με 3 νεκρούς και 1 τραυματία - "Ο Χάρος βγήκε παγανιά..." στην άσφαλτο - ΦΩΤΟ

Τρεις νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας χθες το απόγευμα στα Βάγια Βοιωτίας...

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 07:00' το απόγευμα της Παρασκευής, στο δρόμο Θήβας - Λιβαδειάς, κοντά στη διασταύρωση των Βαγίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρχικά κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκαν ένα τρακτέρ με ένα βυτιοφόρο.

Οι αρχικές πληροφορίες αναφέρουν ότι το τρακτέρ πήγαινε μπροστά και το βυτιοφόρο, που μετέφερε αλεύρι, ακολουθούσε.

Ο δρόμος στο σημείο που έγινε το μοιραίο είναι ευθεία, αλλά δεν έχει φωτισμό. Το βαρύ όχημα έπεσε με δύναμη πάνω στο τρακτέρ και τα δυο οχήματα ανατράπηκαν βγαίνοντας εκτός δρόμου. 

Δυστυχώς και οι δυο οδηγοί βρήκαν τραγικό θάνατο. Το κακό όμως δεν σταμάτησε εκεί.

Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο έσπευσαν συγγενείς και φίλοι του 42χρονου νεκρού οδηγού του τρακτέρ από τα Βάγια για να δουν τι συνέβη και να βοηθήσουν...

Δυστυχώς ο χάρος παραφύλαγε στο σημείο του τροχαίου, αφού διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε έναν φίλο του οδηγού του τρακτέρ, ο οποίος ήταν μεταξύ των κατοίκων που είχαν τρέξει για να βοηθήσουν. 

Το θρίλερ στην άσφαλτο είχε και συνέχεια

Λίγο πιο κάτω σε ένα άλλο σημείο, 35χρονος αστυνομικός της ΟΠΚΕ που βοηθούσε στην εκτροπή κυκλοφορίας, λόγω του παραπάνω τροχαίου, παρασύρθηκε από άλλο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να διακομισθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Δείτε φωτογραφίες από το Permissos Press:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση