Σε Καμένα Βούρλα και Αμφίκλεια ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 08:10 Σε Καμένα Βούρλα και Αμφίκλεια ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης

Στις 20 Ιανουαρίου ξεκινούν οι εμβολιασμοί στο ΚΥ Καμένων Βούρλων…

Φωτογραφίες από την σημερινή (13/1/21), ενημερωτική επίσκεψη του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας Φώτη Σερέτη στο γραφείο του, ανάρτησε ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης.

Κατά την επίσκεψη του ο κ. Σερέτης ενημέρωσε τον Δήμαρχο για των προγραμματισμό των εμβολιασμών κατά της covid-19 στο γενικό πληθυσμό και για το γεγονός ότι το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων θα είναι  ένα από τα έξι εμβολιαστικά κέντρα στο Νομό Φθιώτιδας που θα ξεκινήσουν άμεσα οι εμβολιασμοί. Μάλιστα, σύμφωνα με το Δήμαρχο, προσδιόρισε και την ημερομηνία εκκίνησής τους, την ερχόμενη Τετάρτη 20-1-2021.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η επίσκεψη του κ. Σερέτη και στην Αμφίκλεια, σύμφωνα με τη Δήμαρχο Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, στο πλαίσιο ελέγχου ετοιμότητας του Κέντρου Υγείας που θα λειτουργήσει επίσης ως εμβολιαστικό κέντρο.

Η κα Στιβακτή ευχαρίστησε τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ για την άριστη συνεργασία και την αναβάθμιση τόσο του κέντρου υγείας όσο και των περιφερειακών ιατρείων του Δήμου, ενώ συζήτησαν την πορεία της πανδημίας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αλλά και τις ενέργειες που πρέπει να δρομολογηθούν την επόμενη μέρα.

«Η συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων είναι δεδομένη, όμως η τήρηση των μέτρων προστασίας από όλους μας παραμένει επιτακτική», σημειώνει η κα Στιβακτή.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση