Λαμία: Πόσοι άνω των 85 θέλουν να κάνουν το εμβόλιο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 22:06 Λαμία: Πόσοι άνω των 85 θέλουν να κάνουν το εμβόλιο

Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί των ιδιωτών γιατρών…

Με άλλα 40 εμβόλια συνέχισε την Πέμπτη (14/1) το Νοσοκομείο Λαμίας. Ωστόσο στην πλατφόρμα του υπουργείου καταγράφονται μόνο 10 εμβολιασμοί, καθυστέρηση που παρατηρήθηκε και στην αρχή των εμβολιασμών με την ενσωμάτωσή τους στο σύστημα.

Έτσι αισίως φτάσαμε στους 655 διατηρώντας την 16η θέση από τις Περιφερειακές Ενότητες και τη 2η θέση στην 5η ΥΠΕ πίσω από τη Λάρισα (τα Τρίκαλα έμειναν στους 635 και η Μαγνησία έφτασε τους 628).

Την Παρασκευή υπάρχουν προγραμματισμένα 30 ραντεβού που θα καλυφθούν από τις εναπομείνασες δόσεις που έφτασαν τη Δευτέρα και αφορούν ιδιώτες γιατρούς και άλλους ανθρώπους του Νοσοκομείου. Ήδη την Πέμπτη εμβολιάστηκαν οι πρώτοι ιδιώτες, παιδίατροι, παθολόγοι, πνευμονολόγοι και γενικοί ιατροί.

Από το Σάββατο ξεκινούν τα προγραμματισμένα ραντεβού με τους πολίτες που είναι άνω των 85. Ήδη έχουν φτάσει 90 δόσεις και τα ραντεβού που έχουν κλείσει είναι 79. Τα 11 που θα «μείνουν» θα καλυφθούν πάλι από ιδιώτες ιατρούς και κάποιους άλλους εργαζόμενους του Νοσοκομείου που έπρεπε να περιμένουν. Υπάρχει όμως πρόβλεψη για μεγαλύτερο αριθμό «επιλαχόντων, καθώς το Σάββατο αναμένεται κακοκαιρία και ίσως είναι δύσκολο να μετακινηθούν κάποιοι ηλικιωμένοι, ειδικά αυτοί που βρίσκονται πολλά χιλιόμετρα μακριά από τη Φθιωτική πρωτεύουσα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση