Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε διαβούλευση ο Στρατηγικός Σχεδιασμός του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 09:40 Σε διαβούλευση ο Στρατηγικός Σχεδιασμός του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Του Ε.Π. 2020-2023…

Από σήμερα έως και 05/02/2021 τίθεται σε Δημόσια Διαβούλευση η Α' Φάση (Στρατηγικός Σχεδιασμός) του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2020-2023 του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Όπως σημειώνει η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, «στόχος μας είναι η βελτίωση της λειτουργίας του Δήμου μας, η παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς τους δημότες και η ανάπτυξη της περιοχής μας. Τα προβλήματα είναι πολλά, η θέληση για επίλυση τους μεγάλη σύμφωνα με τις προτεραιότητές σας και βάση των δικών σας επιλογών και συμμετοχών».

Και η κα Στιβακκτή συνεχίζει: «Τόσο η υλοποίηση των στόχων μας όσο και η ακόλουθη εκπόνηση των έργων και δράσεων, που έχουμε συμπεριλάβει, απαιτούν την από μέρους σας σύμπραξη και συνεργασία. Η δημοκρατία και η συμμετοχή των πολιτών είναι τα ζητούμενα για μία επιτυχημένη συνδιοίκηση! Μόνο με μία από κοινού χάραξη πορείας θα μπορέσουμε να φτάσουμε τον Δήμο μας στη θέση που του αξίζει!

Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να συμπληρώσετε το σχετικό ερωτηματολόγιο, που θα βρείτε ΕΔΩ.