Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χιόνισε σε Πελασγία και Μύλους - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 12:06 Χιόνισε σε Πελασγία και Μύλους - Δείτε εικόνες

Την επίσκεψή του πραγματοποιεί από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου το νέο κύμα κακοκαιρίας «Λέανδρος», στις ορεινές περιοχές της Ανατολικής Φθιώτιδας και συγκεκριμένα στην Πελασγία και τους Μύλους.

Η πυκνή χιονόπτωση ξεκίνησε μετά τις 4 π.μ. στο ορεινό χωριό των Μύλων, χωρίς όμως να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα.

Μετά τις 06:30 π.μ. ξεκίνησε να χιονίζει και στην Πελασγία , χωρίς όμως να υπάρχει χιονόστρωση.

Παρά την ήπια συμπεριφορά του κύματος, το τμήμα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Στυλίδας, βρίσκεται σε εγρήγορση από τα ξημερώματα, αντιμετωπίζοντας τα όποια προβλήματα δημιουργηθούν.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, που είχαμε με τον υπεύθυνο –εντεταλμένο σύμβουλο Πρεμέτη Γιάννη, στην Δημοτική Ενότητα Πελασγίας μας ανέφερε πώς «δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στην αντιμετώπιση της κατάστασης από την κακοκαιρία. Παρά την πυκνή χιονόπτωση που είχαμε στην περιοχή, τις πρώτες πρωινές ώρες, το ύψος του χιονιού δεν ξεπερνάει στους Μύλους τους 5-10 πόντους.Τα μηχανήματα της Δημοτικής Ενότητας Πελασγίας, που επιχειρούν απο το πρωί, έχουν διατηρήσει το ορεινό οδικό δίκτυο καθαρό έως την Μονή του Αγίου Γεωργίου Μύλων. Παρ, όλα αυτά, παραμένουμε σε ετοιμότητα, αντιμετωπίζοντας τυχόν προβλήματα που θα δημιουργηθούν τις επόμενες ώρες από τον παγετό, σύμφωνα με τις ενδείξεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας»