Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Προεπαναστατικά Κινήματα»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021 19:00 «Προεπαναστατικά Κινήματα»

Επετειακή εκδήλωση της ΙΜ Φθιώτιδας την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021…

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης Φθιώτιδας για την επετειακή εκδήλωση που πραγματοποιεί την Κυριακή στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

«Από την Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος ανακοινώνεται ότι  την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η τρίτη κατά σειρά και σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως  επετειακή εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση με θέμα:  «Προεπαναστατικά Κινήματα».

Η εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την ευλογία και αιγίδα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος,  θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών στον Ι. Ν. του Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας και θα μεταδοθεί απευθείας από τον διαδικτυακό ιστότοπο www.ekklisia1821.gr καθώς και τους αντίστοιχους λογαριασμούς στο Facebook, στο Instagram, στο YouTube και στο Twitter, που η Εκκλησία της Ελλάδος ειδικώς δημιούργησε για το σύνολο των επετειακών δράσεων. Επίσης, από το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στο Youtube, από την Ιστοσελίδα μας www.imfth.gr, καθώς και από τον Ραδιοφωνικό μας Σταθμό στους 89,4 Fm

Ο σύνδεσμος: