Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οδοντιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας: Κανονικά οι εμβολιασμοί των οδοντιάτρων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 11:48 Οδοντιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας: Κανονικά οι εμβολιασμοί των οδοντιάτρων

Ξεκίνησαν από το Σάββατο (16/1) οι εμβολιασμοί των οδοντιάτρων, καθώς όπως επιβεβαιώνει ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, Εμμανουήλ Ευδωρίδης, άνοιξε αργά το απόγευμα της Παρασκευής πλατφόρμα για τα ΑΜΚΑ των οδοντιάτρων και είναι δυνατός πλέον ο προγραμματισμός του εμβολιασμού τους.

«Ευχαριστούμε θερμά όσους συνετέλεσαν στην αποκατάσταση του προβλήματος. Τους βουλευτές του νομού μας κυρίους Χειμάρα, Κοτρωνιά και Σαρακιώτη. Τα τοπικά ΜΜΕ που ανέδειξαν άμεσα την αστοχία. Την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία που συνετέλεσε καθοριστικά στη επιτυχή έκβαση του ζητήματος», σημειώνει σε ευχαριστήριό του ο κ. Ευδωρίδης.

Να προσθέσουμε ότι αυτό το διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη ο εμβολιασμός των πολιτών άνω των 85 ετών. Σε όλη τη χώρα αλλά και στο Νοσοκομείο Λαμίας παρατηρείται ότι δεν προσέρχονται κάποιοι εξ αυτών και προκειμένου να μη χαθεί δόση από τα πολύτιμα εμβόλια, υπάρχει λίστα εμβολιασμού μελών του Ιατρικού - Οδοντιατρικού - Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Μέχρι και το Σάββατο (Κυριακή δεν έγιναν εμβόλια) είχαν εμβολιαστεί 79.744 άτομα  με τα 625 από αυτά στο Νοσοκομείο Λαμίας.