Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βαρύ πένθος στο Βόλο: Έφυγε 46χρονος γιατρός και πολύ γνωστός επαγγελματίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 17:05 Βαρύ πένθος στο Βόλο: Έφυγε 46χρονος γιατρός και πολύ γνωστός επαγγελματίας

Την απώλεια δύο ανθρώπων που είχαν πολλά ακόμη να προσφέρουν στην κοινωνία και τους δικούς τους ανθρώπους, θρηνεί ο Βόλος και η Μαγνησία.

Σε ηλικία 46 ετών έφυγε ο γενικός γιατρός του Αχιλλοπουλείου Οδυσσέας Μπουτσιαβάρας μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο άτυχος γιατρός, ηλικίας 46 χρόνων, μόλις είχε τελειώσει την υπηρεσία του στο Νοσοκομείο Βόλου και είχε επιστρέψει σπίτι του, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε μπροστά στη σύζυγό του.

Διακομίστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου όπου εργαζόταν όπου κρίθηκε η εισαγωγή του σε ΜΕΘ. Επειδή δεν υπήρχαν κενές κλίνες στο Αχιλλοπούλειο, αναζητήθηκε αλλού κρεβάτι ΜΕΘ, καταλήγοντας στο Ιασώ Θεσσαλίας. Δυστυχώς η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη και άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο.

Σπαρακτικό το μήνυμα των συναδέλφων του στο Νοσοκομείο Βόλου:

«Αποχαιρετάμε σήμερα στις 13:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου, τον Συνάδελφο και αγαπητό Ιατρό του Νοσοκομείου μας , Οδυσσέα Μπουτσιαβάρα.

Σήμερα είναι μία ακόμη ημέρα θλίψης για το Νοσοκομείο μας αφού ακόμη ένας συνάδελφος έφυγε τόσο γρήγορα από κοντά μας.

Αυτή τη φορά ο Οδυσσέας, ο Γιατρός της πρώτης γραμμής …

Δεν υπάρχουν λόγια για να αποτυπώσουν την θλίψη μας.

Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, είμαστε όλοι σοκαρισμένοι και στεναχωρημένοι από την αιφνίδια απώλειά σου.

Η Οικογένεια του Νοσοκομείου μας, γίνεται ακόμη μικρότερη και φτωχότερη χωρίς την παρουσία σου.

Το κενό που μας αφήνεις είναι δυσαναπλήρωτο για το Νοσοκομείο μας και τους πολίτες του Βόλου.

Ήσουν εργατικός, αξιοπρεπής και μαχητής της πρώτης γραμμής. Πάνω από όλα ήσουν Άνθρωπος της προσφοράς και πολύ καλός χαρακτήρας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας Συλλυπητήρια στην Οικογένειά σου και στους οικείους σου.

Θα σε θυμόμαστε πάντα … χαμογελαστό. Θα σε θυμόμαστε πάντα, να μάχεσαι για τη ΖΩΗ! Δεν θα βρίσκεσαι πια ανάμεσα μας ,αλλά θα είσαι πάντα στην Καρδιά μας».

Δυστυχώς όμως ο Βόλος μετρά την απώλεια ενός ακόμη πολύ γνωστού και αγαπητού ανθρώπου. Πρόκειται για τον 56χρονο Κώστα Καραΐσκο μηχανικών μοτοσυκλετών με συνεργείο στην οδό Αθηνών στο ύψος της Μπουρμπουλήθρας, με πολλές συμμετοχές σε αγώνες μηχανών, γνωστός στους ανθρώπους του μηχανοκίνητου αθλητισμού ως «Γκας». Άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λάρισας μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό. Είχε διαγνωσθεί με την επικίνδυνη ασθένεια πριν 50 ημέρες και έκτοτε έδινε μάχη στη ΜΕΘ από τις επιπλοκές που του δημιούργησε.

Η είδηση του θανάτου του έσκασε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία. Σε ανακοίνωσή της με αφορμή τον πρόωρο θάνατο του 56χρονου Κώστα Καραϊσκου, η διοίκηση της Μοτοσυκλετιστικής Λέσχης Βόλου (ΜΟΤΟΛΕΒ) αναφέρει:

«Σήμερα το μεσημέρι χάσαμε έναν φίλο. Χάσαμε ένα από τα παλιά μας μέλη. Χάσαμε τον άνθρωπο που ήταν γνωστός στην κοινωνία του Βόλου για τις γνώσεις και την προσωπικότητά του.

Χάσαμε τον Κώστα Καραΐσκο, μηχανικό μοτοσυκλετών με συνεργείο στην λεωφόρο Αθηνών, που όλοι τον ξέραμε σαν Γκας…

Καλές βόλτες στις διαδρομές του ουρανού φίλε μας ! Από το Δ.Σ αλλά και το σύνολο των μελών της ΜΟΤΟ.ΛΕ.Β, θερμά συλλυπητήρια».