Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θέμης Χειμάρας «Μετά τον Ε65 σειρά έχει το λιμάνι της Στυλίδας»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 13:47 Θέμης Χειμάρας «Μετά τον Ε65 σειρά έχει το λιμάνι της Στυλίδας»

Η δέσμευση του Πρωθυπουργού από τη Λαμία για την ολοκλήρωση του Ε65 έγινε πράξη, σημειώνει ο βουλευτής της ΝΔ Θέμης Χειμάρας, τονίζοντας για ακόμη μια φορά ότι η Φθιώτιδα, μπορεί να γίνει διαμετακομιστικό κέντρο εμπορευμάτων.

Για το λόγο αυτό τώρα είναι πλέον είναι επιτακτική ανάγκη η αναβάθμιση του Λιμανιού της Στυλίδας, δηλώνει ο βουλευτής Φθιώτιδας, σχολιάζοντας την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να εγκρίνει τη χρηματοδότηση του Βόρειου Τμήματος του Ε65 από το Ελληνικό Δημόσιο. .

 

«Ο Ε65 οδεύει γρήγορα πλέον προς την ολοκλήρωσή του, μετά τη χθεσινή έγκριση της Κομισιόν για τη χρηματοδότηση του Βόρειου Τμήματός του από το Ελληνικό Δημόσιο.

 

Πριν ένα χρόνο περίπου, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δεσμευτεί για την εξέλιξη αυτή, που έγινε πράξη.

Η ολοκλήρωση των οδικών αξόνων (Ε65 & Ε75) και του σιδηροδρόμου, καθιστούν πλέον επιτακτική την αναβάθμιση του Λιμανιού της Στυλίδας, ώστε ο τόπος μας, η Φθιώτιδα, να αποτελέσει διαμετακομιστικό κέντρο εμπορευμάτων.

Σε συνδυασμό με τα ενεργειακά οφέλη της επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου, δημιουργείται το επιχειρηματικό περιβάλλον που θα προσελκύσει επενδύσεις και θα ενισχύσει την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας», τονίζει ο Θέμης Χειμάρας με ανάρτησή του στο Facebook, με φωτογραφίες από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στον Ε65 στη Λαμία, αλλά και το σχετικό απόσπασμα από το δελτίου τύπου της ΕΕ.