Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πετροβόλησαν σκύλο για να κλέψουν αλλά βρέθηκαν στο κρατητήριο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 14:11 Πετροβόλησαν σκύλο για να κλέψουν αλλά βρέθηκαν στο κρατητήριο

Μπήκαν στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων στην Άμφισσα…

Δεν έχει τελειωμό η παραβατικότητα των Ρομά στην Άμφισσα με τελευταίο περιστατικό την προσπάθεια κλοπής μεταλλικών αντικειμένων από το Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Δελφών.

Συγκεκριμένα, τρεις ανήλικοι δράστες γύρω στις 5:30’ το απόγευμα της Τρίτης (19/1) παραβίασαν συρμάτινη περίφραξη του χώρου και εισήλθαν στο εσωτερικό αυτού. Αρχικά προέβησαν στη θραύση παραθύρου παλιού οικίσκου και στη παραβίαση θυρών ακινητοποιημένων οχημάτων που βρίσκονται στο χώρο του ΚΤΕΟ με σκοπό την κλοπή, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί και σε λίγα λεπτά είχαν φτάσει αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας - Δελφών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άμφισσας - Δελφών, οι οποίοι και τους συνέλαβαν.

Στιγμές νωρίτερα, κατά την είσοδο τους στο χώρο, σκύλος που τους αντιλήφθηκε προφανώς τους γαύγισε και οι ανήλικοι του πέταξαν πέτρες χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσουν.

Την προανάκριση διενήργησε το ΤΑ Άμφισσας - Δελφών, ενώ στη δικογραφία εκτός της απόπειρας κλοπής από κοινού, υπάρχει και η μη έκδοση αστυνομικής ταυτότητας για τον ένα εξ αυτών.