Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απειλητικά τηλεφωνήματα στη Φανή Παπαθωμά για τα περιοριστικά μέτρα στη Βοιωτία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 08:45 Απειλητικά τηλεφωνήματα στη Φανή Παπαθωμά για τα περιοριστικά μέτρα στη Βοιωτία

Στην Ασφάλεια Λιβαδειάς η υπόθεση με τις ύβρεις και τις απειλές σε βάρος της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας…

Ξεπέρασαν τα εσκαμμένα κάποιοι που κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία μιας τηλεφωνικής κλήσης, επιδίδονται τον τελευταίο καιρό σε υβριστικά και απειλητικά τηλεφωνήματα σε βάρος της Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Βοιωτίας Φανής Παπαθωμά.

Τα τηλεφωνήματα που εμπεριέχουν και χυδαίους χαρακτηρισμούς ξεκίνησαν με την επιβολή των νέων περιοριστικών μέτρων για την μείωση της εξάπλωσης της πανδημίας στην Π.Ε. Βοιωτίας και την γιγάντωση μιας σειράς ψευδών ειδήσεων που διαδίδονται - ακόμη και μέσα από τα social media - σε βάρος της.

Μετά από αρκετές ημέρες υπομονής, η κα Παπαθωμά, κατέφυγε στην Εισαγγελία Λιβαδειάς και στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας, όπως αναφέρει η ίδια σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό και πλέον τα τηλεφωνήματα δε θα είναι και τόσο,,, ανώνυμα.

Διαβάστε την ανάρτηση της κας Παπαθωμά:

«Η ανοχή έχει και όρια!!!!!

Είμαι εδώ και τους....περιμένω!!!!!

Κατέθεσα σήμερα έγκληση κατά αγνώστων και λοιπών υπευθύνων θρασυδειλων  βεβαίως ,για ανοίκειες επιθέσεις στο πρόσωπό μου.

Με την θλιβερή βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται για κακόγουστα αστεία ,προσήλθα στην Εισαγγελία Λιβαδειάς και στην Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας.

Η διασπορά ψευδών ειδήσεων,οι συκοφαντίες,ο εκφοβισμός και οι απειλές δεν χωράνε σε καμια λογική μου και αντιμετωπίζονται απο την πλευρά μου απο τον νόμο.

Υβριστικά και απειλητικά τηλεφωνήματα,απο άγνωστους αριθμούς, ξανά και ξανά και ξανά με φρασεολογία και μεθόδους που δεν τιμά καμια ανθρώπινη υπαρξη.

Δεν υπαρχει ανοχή!

Δεν υπαρχει σιωπή!

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Λιβαδειάς.

Απερίσπαστοι απο τις θρασύδειλες επιθέσεις συνεχίζουμε,την δουλειά που μας ανέθεσαν οι Βοιωτοι πολίτες.Σε αυτούς "οφείλουμε" ,σε αυτούς αναφερόμαστε.

Όσο για τους άλλους........κοιτώντας τους κατάματα  χωρίς φόβο.......Τους περιμένω!!!!»