Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νεκρή 27χρονη Λαμιώτισσα από πυρκαγιά - Χαροπαλεύει το ένα παιδί της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 10:30 Νεκρή 27χρονη Λαμιώτισσα από πυρκαγιά - Χαροπαλεύει το ένα παιδί της

Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία - Πήρε φωτιά το air-condition και ο πατέρας μόλις που πρόλαβε να βγάλει έξω τα παιδιά του…

Τραγωδία στο Ζεφύρι Αττικής το περασμένο Σάββατο 16 Ιανουαρίου όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε σπίτι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 27χρονη από τη Λαμία και  να κινδυνεύσουν τα ανήλικα παιδιά της και ο άνδρας της.

Το κακό έγινε νωρίς το πρωί, όταν ακούστηκε ένας θόρυβος και το air-condition που βρισκόταν στο σαλόνι άρπαξε φωτιά η οποία μεταδόθηκε γρήγορα στα έπιπλα του σαλονιού όπου κοιμόταν το 12χρονο παιδί της οικογένειας.

Ο πατέρας προσπάθησε αμέσως να βγάλει έξω την οικογένειά του όμως από το βραχυκύκλωμα δεν άνοιγαν οι πόρτες και τα παράθυρα που ήταν ηλεκτρικά, με αποτέλεσμα εκτός από το ένα παιδί που ήδη είχε υποστεί εγκαύματα, να κινδυνεύσουν και τα άλλα δύο παιδιά και η γυναίκα του που δεν ήξερε κι εκείνη πώς να βοηθήσει.

Τελικά κατάφερε να ανοίξει μια πόρτα και να βγάλει όλα τα παιδιά, όμως η γυναίκα του ήταν ήδη λιπόθυμη από τις αναθυμιάσεις.

Δυστυχώς η 27χρονη Βαλάντω, που όπως σημειώσαμε ήταν από τη Λαμία όπου ζουν  και οι γονείς της, δεν τα κατάφερε, ενώ και ο 12χρονος γιος της νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έχοντας υποστεί εγκαύματα. Το μόνο ευχάριστο, ότι είναι καλά στην υγεία τους τα άλλα παιδιά και ο άνδρας της που δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μία στιγμή στην άλλη έγινε το κακό.

Η άτυχη 27χρονη: