Προσοχή: Διακοπές ρεύματος σήμερα και αύριο σε περιοχές του Δήμου Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 08:29 Προσοχή: Διακοπές ρεύματος σήμερα και αύριο σε περιοχές του Δήμου Λαμιέων

Δείτε σε ποιες περιοχές θα γίνουν διακοπές ρεύματος την Κυριακή 24 και τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

Τεχνικές εργασίες σε δίκτυα γραμμών μέση τάσης θα έχουν ως αποτέλεσμα διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δήμου Λαμιέων, την Κυριακή 24 και τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021.

Ειδικότερα:

Την Κυριακή 24/1/2021 λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης θα γίνει προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στις περιοχές:

1. Βόρειο τμήμα Λαμίας (πάνω από το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας) μέχρι και βόρειο τμήμα Μεγάλης Βρύσης (αρδευτικά), από 8:00 έως 15:00

2. Πέριξ της εκκλησίας του προφήτη Ηλία, Βόρειο τμήμα του Δ.Δ. Αγίας Παρασκευής, Δυτικό τμήμα ΒΙΠΕ, από 10.00 έως 12.00

Επίσης θα γίνουν 10λεπτες διακοπές ρεύματος στα Δ.Δ. Ροδίτσας και Ανθήλης για να εκτελεστούν απαραίτητοι χειρισμοί στις ηλεκτροφόρες γραμμές Μέσης Τάσης.

Την Δευτέρα 25/1/2021 λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης Τάσης θα γίνει προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος στο Δ.Δ. Παύλιανης (Άνω και Κάτω) από 08:00 έως 15:00

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com