Αράχωβα: Η βασίλισσα του χιονιού και της χειμερινής διασκέδασης στα καλύτερα της - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 11:10 Αράχωβα: Η βασίλισσα του χιονιού και της χειμερινής διασκέδασης στα καλύτερα της - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε την χιονισμένη Αράχωβα από ψηλά και όχι μόνο σε ένα εντυπωσιακό βίντεο της ομάδας Up Stories.

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή των απανταχού fun των χειμερινών σπορ και της κοσμοπολίτικης Αράχωβας σε αυτά έχει ξεκινήσει.

Σύμφωνα με της τελευταίες εξελίξεις και αν όλα εξακολουθήσουν να κυλούν ομαλά σε λίγες μέρες αναμένεται τα χιονοδρομικά κέντρα να ανοίξουν για πρώτη φορά φέτος τις πύλες τους και να υποδεχτούν τους λάτρεις των χειμερινών σπορ.

Και αν το Σκι και το Σνόουμπορντ είναι οι βασιλιάδες των χειμερινών αυτών σπορ η βασίλισσα του χιονιού αλλά και της χειμερινής διασκέδασης ήταν είναι και θα είναι η κοσμοπολίτικη Αράχωβα.

Κάποιοι μάλιστα δεν διστάζουν να την αποκαλούν και Μύκονο του χειμώνα.

Η ομάδα Up Stories βρέθηκε στην Αράχωβα και πιο συγκεκριμένα στην χιονισμένη πανέμορφη Αράχωβα από τον πρόσφατο χιονιά που την έπληξε και κατέγραψε μαγικές εικόνες που μοιράζετε μαζί σας.

Ταξιδέψτε λοιπόν και εσείς νοερά μέσα από τις εικόνες μας στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα και οργανώστε και εσείς την επίσκεψη σας σε αυτή με την πρώτη δοθείσα ευκαιρία.

Δείτε το υπέροχο βίντεο από την ομάδα του Up Stories.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση