Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στερεά: Χειροπέδες και πρόστιμο σε άνδρα που δε φόραγε μάσκα σε λεωφορείο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 09:50 Στερεά: Χειροπέδες και πρόστιμο σε άνδρα που δε φόραγε μάσκα σε λεωφορείο (φωτογραφία αρχείου)

Χιλιάδες οι έλεγχοι αλλά και τα πρόστιμα…

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έλεγχοι από τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, λίγες ώρες πριν τις αναμενόμενες αποφάσεις για χαλάρωσή τους.

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν 74.537 έλεγχοι σε όλη τη χώρα με 1.645 παραβάσεις αλλά και τρεις (3) συλλήψεις.

Η μία από αυτές έγινε στη Στερεά σύμφωνα με το ενημερωτικό και αφορά άνδρα ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε συστάσεις για να φορέσει μάσκα σε λεωφορείο και συνελήφθη, ενώ του επεβλήθη διοικητικό πρόστιμο ύψους 150 ευρώ.

Άλλη μία σύλληψη είχαμε στα Ιόνια Νησιά με ιδιοκτήτρια καφέ - παντοπωλείου, στην οποία επιβλήθηκε και πρόστιμο 500 ευρώ και με επιβολή 15νθήμερης αναστολής λειτουργίας, ενώ από 300 ευρώ πρόστιμο είχαμε σε (3) πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Επίσης στην Αττική συνελήφθη ιδιοκτήτης μπαρ και από 300 ευρώ πρόστιμο «έφαγαν» πέντε (5) πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Τέλος στη Θεσσαλονίκη είχαμε από 300 ευρώ πρόστιμο σε τρία (3) καταστήματα και φαρμακείο για μη ανάρτηση του μέγιστου αριθμού πελατών που επιτρέπονται στο κατάστημα.

Στις υπόλοιπες παραβάσεις για περιορισμό κίνησης και μη χρήση μάσκας είχαμε από 92 και 20 παραβάσεις αντίστοιχα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.