Φθιώτιδα: Τέσσερις θέσεις εργασίας στην Περιφέρεια

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 11:00 Φθιώτιδα: Τέσσερις θέσεις εργασίας στην Περιφέρεια

Δύο ξεχωριστές ανακοινώσεις για την πρόσληψη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων, ανακοίνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας.

Οι δύο (2) πρώτες θέσεις αφορούν την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας και της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, που εδρεύουν στη Λαμία και συγκεκριμένα:

ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών - 1 θέση

ΤΕ Εποπτών Δημόσιας Υγείας - 1 θέση

Η διάρκεια της σύμβασης είναι οκτώ (8) μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας Λ. Καλυβίων 2, Τ.Κ. 35132, απευθύνοντάς την στην Διεύθυνση Διοίκησης, Τμήμα Προσωπικού, υπόψιν κας Πιλάτου Ελένης (τηλ. επικοινωνίας: 22313-54709).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι: Από 23/01/2021 έως και 01/02/2021.

Ανακοίνωση

Δύο θέσεις για τις ιχνηλατήσεις covid-19

ΟΙ άλλες δύο (2) θέσεις είναι κλάδου ΔΕ Οδηγών Β΄ κατηγορίας, διάρκειας από την ημερομηνία σύναψης της σύμβασης (όχι πέραν της 28/2/2021) έως και 5/7/2021, στην Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Φθιώτιδας, για την κάλυψη σε 24ωρη βάση της ανωτέρω Δ/νσης και συγκεκριμένα την μεταφορά των Εποπτών Δημόσιας Υγείας καθώς και των αρμοδίων υπαλλήλων για ελέγχους του άρθρου 5 της υπό στοιχείο Δ1α/Γ.Π./οικ.67924/23-10-2020 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ Α 4709), ιχνηλατήσεις κρουσμάτων, έλεγχο τήρησης μέτρων για την αποφυγή διασποράς του COVID-19 σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, σχολεία και γενικά χώρους συνάθροισης πολιτών, σύμφωνα με τις οδηγίες και τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα της ανάγκης αντιμετώπισης και περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν απλή αίτηση με τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία)

2. Πιστοποιητικό τίτλου σπουδών

3. Φωτοαντίγραφο ταυτότητας

4. Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Ν. 3528/2007

5. Αντίγραφο της άδειας οδήγησης

6. Βεβαίωση προϋπηρεσίας

 ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές

Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων από 23/1/2021 έως και 26/1/2021.

Ανακοίνωση

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com