73χρονη νόσησε ξανά από κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 08:23 73χρονη νόσησε ξανά από κορωνοϊό

Νοσηλευτής του Νοσοκομείου Βόλου παραμένει για δύο μήνες θετικός…

Μία περίεργη υπόθεση έχουν να εξετάσουν οι γιατροί του Νοσοκομείου Βόλου, καθώς προχθές εισήχθη σε κλινική κορωνοϊού μία 73χρονη, η οποία είχε νοσήσει με κορωνοϊό, είχε νοσηλευτεί πάλι στο Νοσοκομείο, εξήλθε και επανανόσησε μετά από δέκα ημέρες.

Μάλιστα, στο Νοσοκομείο και σε κλινική κορωνοϊού νοσηλεύονται και δύο υπερήλικα άτομα από το στενό συγγενικό της κύκλο. Τα ερωτηματικά που εγείρονται μετά από αυτό το περιστατικό είναι να μην αρνητικοποιήθηκε στον ιό η εν λόγω γυναίκα, παρά την παρέλευση πολλών ημερών ή να επανανόνησε μιας και διέμενε με άτομα που προβλήθηκαν από κορωνοϊό, καθώς ο οργανισμός της δεν παρήγαγε αντισώματα.

Πάντως και οι δύο περιπτώσεις βρίσκονται στο τραπέζι. Άλλωστε νοσηλευτής του Νοσοκομείου Βόλου νοσεί εδώ και δύο μήνες από κορωνοϊό και παρά το γεγονός ότι πλέον δεν έχει συμπτώματα, τα συνεχή και επαναλαμβανόμενα τεστ που κάνει, βγαίνουν θετικά. Την ίδια στιγμή, έρευνες έχουν δείξει πως ενώ οι περισσότεροι που έχουν νοσήσει αποκτούν μία ανοσία το λιγότερο τριών μηνών, υπάρχουν και οργανισμοί που δεν αναπτύσσουν αντισώματα.

Πηγή: magnesianews.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση