Είχε μετατρέψει την αποθήκη σε γυμναστήριο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 16:07 Είχε μετατρέψει την αποθήκη σε γυμναστήριο

3.000 ευρώ πρόστιμο τον ιδιοκτήτη και από 300 ευρώ πρόστιμο στους αθλούμενους!...

Συνεχίζονται οι έλεγχοι των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 67.527 έλεγχοι που έφεραν 1.640 παραβάσεις αλλά και οκτώ (8) συλλήψεις.

Αυτή τη φορά η Στερεά Ελλάδα δεν ήταν μέσα στις ιστορίες που προξενούν εντύπωση και προκαλούν τους υπόλοιπους από εμάς που τηρούμε τα μέτρα, θέλοντας να προστατέψουμε τη δημόσια υγεία.

Αντίθετα στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στο Βόλο, είχαμε την περίπτωση λειτουργίας γυμναστηρίου σε αποθήκη σπιτιού! Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο χώρο διαπίστωσαν ότι μέσα βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης με δύο ακόμη άτομα που αθλούνταν. Ο πρώτος συνελήφθη και του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ στους δύο αθλούμενους προβλεπόταν μόνο πρόστιμο από 300 ευρώ.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης τις παρακάτω περιπτώσεις:

Στην Κεντρική Μακεδονία, σύλληψη και 5.000 ευρώ πρόστιμο σε άτομο για άρνηση υποβολής σε προληπτικό έλεγχο rapid test κατά την είσοδό του στη χώρα.

Στην Ήπειρο, 2.000 ευρώ πρόστιμο σε καφέ μπαρ, με επιβολή 15νθήμερης αναστολής λειτουργίας και από 300 ευρώ πρόστιμο σε δύο (2) πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, από 300 ευρώ πρόστιμο σε δύο (2) καταστήματα για μη ανάρτηση πίνακα μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού πελατών.

Στην Πελοπόννησο, 1.000 ευρώ πρόστιμο σε κουρείο για μη τήρηση βιβλίου ραντεβού.

Στην Κρήτη, από 300 ευρώ πρόστιμο σε τρία (3) καταστήματα για μη ανάρτηση πίνακα μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού πελατών.

Στη Θεσσαλονίκη, 300 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα για μη ανάρτηση πίνακα μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού πελατών.

Σε ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα βεβαιώθηκαν τέλος 85 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και 19 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση