Συνεχή τεστ σε όλη Βοιωτία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 16:40 Συνεχή τεστ σε όλη Βοιωτία

Με τα αυξημένα μέτρα να βρίσκονται σε ισχύ μέχρι την 1η Φεβρουαρίου, όλη η Βοιωτία διενεργεί γρήγορα τεστ για την αποτύπωση του επιδημιολογικού φορτίου.

Στην Άσκρη του Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων, όλα τα τεστ (41 τον αριθμό) βγήκαν αρνητικά προς ανακούφιση του τοπικού πληθυσμού.

Την ίδια ώρα ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, πραγματοποιεί εκ νέου δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) μέσα από το αυτοκίνητο (drive through).

Η διεξαγωγή της διαδικασίας θα γίνει στην οδό Οπλαρχηγού Βόγκλη στο χώρο της εμποροπανηγύρεως, την Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021,  και από ώρα 9:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ.

Οι έλεγχοι θα γίνουν σε επιβαίνοντες σε οχήματα και όχι σε πεζούς, οι οποίοι  θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΑΜΚΑ, καθώς και αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Σημειώνεται ότι όσοι επιθυμούν να υποβληθούν στο τεστ θα πρέπει για τη μετακίνησή τους να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό 1 (επίσκεψη σε ιατρό).

Η προσέλευση στο χώρο διενέργειας των τεστ θα γίνεται από την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη και η έξοδος από την Οπλαρχηγού Βόγκλη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση