Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανατροπή: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 17:50 Ανατροπή: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Σήφη Βαλυράκη

 Ανθρωποκτονία βλέπει η χήρα του Σήφη Βαλυράκη που έχασε τη ζωή του όταν έπεσε στη θάλασσα και χτυπήθηκε από προπέλα σκάφους…

Τις υποψίες της ότι στο δυστύχημα που έκοψε απότομα το νήμα της ζωής του άνδρα της εμπλέκεται επαγγελματικό σκάφος, αναφέρει σε επιστολή της προς τον υπουργό Ναυτιλίας η χήρα του Σήφη Βαλυράκη, Ασημίνα Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη.

Με αφορμή και το πόρισμα του ιατροδικαστή που έδειξε θάνατο από το χτύπημα σε προπέλα σκάφους, η κα Βαλυράκη ζητεί γρήγορες και ενισχυμένες έρευνες προκειμένου να αποκαλυφθεί τι ακριβώς έγινε και ο άνδρας της βρέθηκε στη θάλασσα και στη συνέχεια χτυπημένος βαρύτατα στο κεφάλι.

Μάλιστα για τη διευκόλυνση της έρευνας, η οικογένεια ανέβαλε την κηδεία του Σήφη Βαλυράκη που επρόκειτο να γίνει την Τετάρτη (27/1) το μεσημέρι στο κοιμητήριο του Παπάγου.

Διαβάστε την επιστολή της Ασημίνας Παπαθεοδώρου - Βαλυράκη:

«Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,

Δύο μέρες μετά το τραγικό γεγονός που οδήγησε στην απώλεια της ζωής του αείμνηστου συζύγου μου, οι άνθρωποι στη μικρή κοινωνία της Ερέτριας μιλούν και ίσως καταθέτουν στην τοπική αρχή στοιχεία για την εμπλοκή επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους, που σημαίνει ότι είναι ισχυρή αν όχι βεβαία η εκδοχή της ανθρωποκτονίας.

Τα επαγγελματικά σκάφη στην περιοχή είναι λίγα και πολύ λιγότερα αυτά που βρίσκονταν στην θάλασσα κατά το χρόνο του συμβάντος.

Σας ζητούμε λοιπόν να ενεργήσετε άμεσα έτσι ώστε οι έρευνες να επισπευσθούν και να ενισχυθούν για να μην επικρατήσει η λήθη και η συγκάλυψη».