Λαμία: Συνελήφθησαν με το κλεμμένο μηχανάκι στα χέρια

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021 19:20 Λαμία: Συνελήφθησαν με το κλεμμένο μηχανάκι στα χέρια

Εξιχνίαση κλοπής μοτοσυκλέτας στην περιοχή της Λιβαδειάς…

Συνελήφθησαν, το Σάββατο (30-01-2021) το βράδυ στη Λαμία, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, δύο (2) άτομα για κλοπή τροχοφόρου.

Ειδικότερα, δύο άνδρες ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, εντοπίστηκαν να μεταφέρουν με τα πόδια, ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο, όπως προέκυψε, είχαν αφαιρέσει νωρίτερα την ίδια ημέρα το απόγευμα, από σπίτι κατοίκου της Λαμίας.

Το κλεμμένο μοτοποδήλατο κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στην ιδιοκτήτριά του.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Εξιχνίαση κλοπής

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου Αττικής, συνελήφθη το Σάββατο (30-01-2021) το μεσημέρι στη Λιβαδειά, ένας αλλοδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα ο συλληφθείς, νωρίτερα την ίδια μέρα το πρωί, κατόπιν ηλεκτρονικής ανάρτησης αγγελίας, αποπειράθηκε να πωλήσει μία δίκυκλη μοτοσικλέτα σε άνδρα, η οποία έφερε ανταλλακτικά και εξαρτήματα δίκυκλης μοτοσικλέτας, που άνηκε στον ίδιο!

Μάλιστα είχε δηλώσει την κλοπή της, τον Απρίλιο του 2020, στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου.

Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα, η ανωτέρω κλοπή εξιχνιάσθηκε και ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας άλλος άνδρας Ελληνικής υπηκοότητας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Η μοτοσικλέτα που έφερε τα ανταλλακτικά και εξαρτήματα της κλεμμένης μοτοσικλέτας, κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση