Κρούσμα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 10:40 Κρούσμα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας

Που εντοπίστηκαν τα τελευταία κρούσματα…

Όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Γιώργου Κελαϊδίτη, ανιχνεύθηκε θετικός στον νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2 που προκαλεί την COVID-19, εργαζόμενος του γραφείου.

Η μόλυνση επιβεβαιώθηκε με μοριακό έλεγχο και αμέσως ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο διαχείρισης κρουσμάτων του ΕΟΔΥ, μπαίνοντας σε καραντίνα

Σε συνέχεια μοριακού ελέγχου, στον οποίο υπεβλήθη σήμερα 1 Φεβρουαρίου 2021, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας επιβεβαιώθηκε θετικός το κρούσμα και οι στενές επαφές σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιχνηλάτισης.

Λαμβάνονται παράλληλα όλα τα αναγκαία προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς του ιού (καθαρισμοί, απολυμάνσεις).

«Με αίσθημα ευθύνης και νηφαλιότητα, και με γνώμονα πάντα την υγεία και το καλό των συμπολιτών και των συνεργατών μας, θα πράξουμε ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να επιστρέψουμε υγιείς και ασφαλείς στο καθήκον μας», σημειώνεται επίσης στην ανακοίνωση.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στα Κυριακάτικα 29 κρούσματα στην Εύβοια, τα 24 εντοπίζονται σε Χαλκίδα και Νέα Αρτάκη ή κάποιο άλλο μέρος του Δήμου Χαλκιδέων, τα τρία (3) στο Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων και τα άλλα δύο (2) στο Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού.

Το ένα που χρεώθηκε στην ΠΕ Βοιωτίας, εντοπίζεται στην περιοχή των Οινοφύτων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση