Λαμία: Στη φυλακή ο κακαποιός που ήταν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον Αλκέτ Ριζάι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2021 09:04 Λαμία: Στη φυλακή ο κακαποιός που ήταν στο ίδιο αυτοκίνητο με τον Αλκέτ Ριζάι

Τον συνέλαβαν το μεσημερι της Παρασκευής στη Λαμία αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης σε τυχαίο έλεγχο - Ο 45χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα.

Ο 45χρονος συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο στη Λαμία από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης μέσα σε ένα πολυτελές τζιπ μαζί με τον διαβόητο βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος είχε λάβει πενθήμερη άδεια από τις φυλακές Δομοκού, και έναν ακόμα άνδρα που έχει κατά το παρελθόν απασχολήσει τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο 45χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε ότι δεν έχει σχέση με τους πυροβολισμούς στη Γλυφάδα.

Τελικά, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 45χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο αλβανικής καταγωγής κακοποιός έχει βεβαρυμμένο ποινικό παρελθόν για εκβίαση καταστηματαρχών με το πρόσχημα παροχής προστασίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ναρκωτικά, ληστείες, υπεξαίρεση, σωματικές βλάβες και άλλα αδικήματα.

«Ο κατηγορούμενος δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό και έχει δηλώσει μάρτυρες για να εξεταστούν στο πλαίσιο της ανάκρισης» δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης Χρήστος Μαυρομμάτης.

Ο δεύτερος συνήγορος του 45χρόνου, Σταύρος Γεωργόπουλος σημείωσε ότι «είναι μια άδικη εξέλιξη της υπόθεσης. Λίμναζε η δικογραφία από το 2018. Δεν ξέρουμε γιατί ενεργοποιήθηκε η έρευνα τρία χρόνια μετά. Ένας άνθρωπος μπήκε άδικα στη φυλακή».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση