Θήβα: Απαρηγόρητος ο πατέρας της 16χρονης - "Ποιος θα μου φέρει το κορίτσι μου πίσω;"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 09:02 Θήβα: Απαρηγόρητος ο πατέρας της 16χρονης - "Ποιος θα μου φέρει το κορίτσι μου πίσω;"

Ανείπωτος πόνος για τον θάνατο της 16χρονης από τη Θήβα, η οποία εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα κορωνοϊού και κατέληξε από ανακοπή.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η μητέρα της βρίσκεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" με κορονοϊό, ενώ θετικός είναι και ο πατέρας της που έχει τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό.

Ο πατέρας της 16χρονης είναι απαρηγόρητος, συντετριμμένος και δήλωσε σύμφωνα με τον ΑΝΤ1: «θα μου φέρει κανένας το κορίτσι μου πίσω; Ποιος θα μου το φέρει το κορίτσι μου πίσω, για πες μου. Να τα αποτελέσματα. Ο κορωνοϊός τι έφερε...»

Απαρηγόρητος και ο αδελφός της 16χρονης. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο αδελφός που ήταν και αρνητής της μάσκας, σύμφωνα με τον ίδιο, «προσέχετε τον εαυτό σας, να είστε ασφαλείς. Προσέχετε και κάντε ότι λένε οι ειδικοί γιατροί. Μην ψάχνετε ιστορίες...»

Ο αδελφός της άτυχης Μαργαρίτας είχε τονίσει και στον ΣΚΑΪ το εξής: «βρίσκουν στη μάνα μου 78 οξυγόνο, την στέλνουν στον "Ευαγγελισμό" και στην αδελφή μου δεν της βρήκαν χαμηλό οξυγόνο. Την εξέτασε ένας παιδίατρος, είπε ότι η αδελφή μου είχε φαρυγγίτιδα και της χορήγησε φάρμακα...»

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση