Κλειστά όλα τα σχολεία στους Δήμους Χαλκιδέων και Διρφύων - Μεσσαπίων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 16:51 Κλειστά όλα τα σχολεία στους Δήμους Χαλκιδέων και Διρφύων - Μεσσαπίων

Με αποφάσεις των δημάρχων…

Τα συνεχή και αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού, οδήγησε τις Δημοτικές Αρχές Χαλκιδέων και Διρφύων - Μεσσαπίων να αναλάβουν την ευθύνη και να κλείσουν για τρεις και μία ημέρα αντίστοιχα, όλες τις σχολικές τους μονάδες, προκειμένου να απολυμάνουν και εν γένει να προστατεύσουν τους δημότες τους από το να εκτεθούν στον επικίνδυνο ιό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι χωρίς να έχουν επικαιροποιηθεί τα στοιχεία από τα νέα τεστ που ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι σε διάφορες περιοχές των ανωτέρω Δήμων, στην Εύβοια ήταν κλειστές 27 τάξεις και 5 σχολεία στην Πρωτοβάθμια, ένα (1) σχολείο στη Δευτεροβάθμια, από τις 30 τάξεις και τα 9 σχολεία που είναι κλειστά σε όλη την Περιφέρεια Στερεάς!

Σύμφωνα με την απόφαση της Δημάρχου Χαλκιδέων Ελένης Βάκα αναστέλλεται για τρεις ημέρες, ήτοι από Παρασκευή 5/2/2021 έως και Τρίτη 9/2/2021, η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων της (131 τον αριθμό) προκειμένου να γίνουν εργασίες απολύμανσης.

Επίσης ο Δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, αποφάσισε «τη διακοπή μαθημάτων, για την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021, σε όλες τις Σχολικές Μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διρφύων- Μεσσαπίων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες απολυμάνσεις στα πλαίσια λήψης μέτρων προστασίας και περιορισμού της διασποράς του ιού (COVID-19).

Τα μαθήματα θα γίνουν με ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ εκπαίδευση, σύμφωνα με τις οδηγίες της και τις σχετικές ενέργειες των διευθύνσεων των οικείων σχολικών μονάδων».

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση