e-ΕΦΚΑ: Βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο του Υποκαταστήματος Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2021 18:56 e-ΕΦΚΑ: Βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο του Υποκαταστήματος Φθιώτιδας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του e-ΕΦΚΑ λόγω βλάβης του ΟΤΕ στο τηλεφωνικό κέντρο του Περιφερειακού Υποκαταστήματος Μισθωτών Φθιώτιδας, του ΚΕΑΟ ΛΑΜΙΑΣ, του Π.Ε.Κ.Α. Στερεάς Ελλάδας και της Π.Υ.Σ.Υ. Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία (Θερμοπυλών 72) και μέχρι την αποκατάσταση της λειτουργίας του, η επικοινωνία των ασφαλισμένων με :

1. το Περιφερειακό Υποκατάστημα Μισθωτών Φθιώτιδας θα γίνεται μέσω e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.;

2. το ΚΕΑΟ ΛΑΜΙΑΣ θα γίνεται μέσω e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

3. το Π.Ε.Κ.Α. Στερεάς Ελλάδας θα γίνεται μέσω e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.;  και

4. την Π.Υ.Σ.Υ. Στερεάς Ελλάδας  θα γίνεται μέσω e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

«Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος το συντομότερο δυνατόν», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση