Στο νοσοκομείο και ο πατέρας της 16χρονης που πέθανε από κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2021 13:23 Στο νοσοκομείο και ο πατέρας της 16χρονης που πέθανε από κορωνοϊό

Το δράμα της οικογένειας της Μαργαρίτας δεν έχει τέλος - Η μητέρα διασωληνωμένη στην Αθήνα και ο πατέρας εισήχθη στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς.

Αρχικά, ο πατέρας είχε ήπια συμπτώματα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και οι γιατροί τού συνέστησαν να εισαχθεί στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο Λιβαδειάς εισήχθη ο πατέρας της 16χρονης κοπέλας από τη Θήβα που κατέληξε από επιπλοκές του κορονοϊού πριν από λίγες ημέρες, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο.

Όπως μετέδωσε το OPEN TV, ο πατέρας της κοπέλας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο το απόγευμα της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου, νοσώντας και ο ίδιος από κορονοϊό. 

Αρχικά, ο άνθρωπος είχε ήπια συμπτώματα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και οι γιατροί τού συνέστησαν να εισαχθεί στο νοσοκομείο, όπως και έγινε. Να σημειωθεί ότι και η μητέρα της 16χρονης νοσηλεύεται διασωληνωμένη στον Ευαγγελισμό.

Δείτε το βίντεο:

Ένα τεράστιο «γιατί»για το χαμό της Μαργαρίτας

Ο πατέρας της 16χρονης υποστηρίζει πως μια λάθος ιατρική διάγνωση στοίχισε τη ζωή της κόρης του!

«Από ιατρικό λάθος έγινε. Είχε κορωνοϊό το παιδί και της είπαν ότι έχει φαρυγγίτιδα. Να, ορίστε τα φάρμακα που της έδωσαν για την φαρυγγίτιδα».

Η Μαργαρίτα πήγε τρεις φορές πήγε στο νοσοκομείο. Και παρότι οι γιατροί έκριναν πως η κατάστασή της δεν έχρηζε νοσηλείας, ο υψηλός πυρετός και η δύσπνοια δεν υποχωρούσαν:

«Δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Σηκωτό το πήγα στο νοσοκομείο το παιδί».

Δείτε το συγκλονιστικό ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση