Φθιώτιδα: Κρούσματα σε μεγάλο εργοστάσιο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Φεβρουαρίου 2021 17:14 Φθιώτιδα: Κρούσματα σε μεγάλο εργοστάσιο

 Εκτός Λαμίας τα τελευταία περιστατικά covid - Που εντοπίζονται...

Αύξηση των κρουσμάτων περιφερειακά της Λαμίας, αποκαλύπτει η τελευταία λίστα του ΕΟΔΥ για τη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σαββάτου του Εθνικού Οργανισμού, επισήμως στη Φθιώτιδα εντοπίζονται τα πέντε (5) από τα 74 νέα κρούσματα της Στερεάς Ελλάδας.

Από το ρεπορτάζ του LamiaReport, κανένα από αυτά δεν εντοπίζεται στη Λαμία εξέλιξη σημαντικά ευχάριστη αν σκεφθεί κανείς τα όσα προηγήθηκαν μέσα στην εβδομάδα (από την προηγούμενη Κυριακή) σε δύο σχολεία της πόλης.

Ωστόσο παραμένουν ενεργά κρούσματα στη Λοκρίδα, με το ρεπορτάζ να θέλει να έχουν μολυνθεί τέσσερις (4) υπάλληλοι της ΛΑΡΚΟ. Από αυτούς οι δύο (2) είναι κάτοικοι Φθιώτιδας, ενώ οι άλλοι δύο (2) χρεώνονται σε Βοιωτία και Εύβοια αντίστοιχα όπου είναι ο τόπος κατοικίας τους.

Στη Δυτική και Ανατολική Φθιώτιδα είναι τα υπόλοιπα περιστατικά covid-19 του τελευταίου 24ωρου. Δύο (2) αντιστοιχούν σε πατέρα και γιο, που μένουν σε χωριό του Δήμου Μακρακώμης ως στενές επαφές άλλου επιβεβαιωμένου κρούσματος. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ένα (1) ακόμη περιστατικό σε νεαρό άνδρα σε άλλη Κοινότητα του Δήμου της Δυτικής Φθιώτιδας.

Επίσης η Ανατολική Φθιώτιδα έχει δύο (2) νέα κρούσματα, μια γυναίκα 31 ετών και έναν άνδρα 55 ετών. Η περιοχή μέσα στο Φεβρουάριο έχει καταγράψει επίσημα πέντε περιστατικά covid, το ρεπορτάζ όμως θέλει να υπάρχουν επιπλέον κρούσματα, κάποια εκ των οποίων χρειάστηκε να νοσηλευτούν.

Υπό αυτές τις συνθήκες αυξάνονται και οι ασθενείς στο Πέτρινο κτίριο.

Την ίδια ώρα στην «κόκκινη» Εύβοια εντοπίζονται 52 περιστατικά, εκ των οποίων οι 40 στο Δήμο Χαλκιδέων.  Τέσσερα ακόμη εντοπίζονται στο Αλιβέρι, τρία στο Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού και ένα στην Ερέτρια.

Τέλος από τη 17αδα της Βοιωτίας, οι «κόκκινοι» Δήμοι Τανάγρας και Θηβαίων έχουν τα 16! 11 και 5 αντίστοιχα, ενώ το 17ο είναι στο Δήμο της Λιβαδειάς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση