Απανωτές συλλήψεις για ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2021 13:53 Απανωτές συλλήψεις για ναρκωτικά

Ένας Έλληνας και δύο αλλοδαποί στα χέρια της αστυνομίας για κατοχή…

Ολοένα και αυξάνουν οι συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών στην περιοχή της Εύβοιας.

Το βράδυ της Κυριακής (7/2) στο Μαντούδι, αστυνομικοί της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 28χρονο Έλληνα για κατοχή ναρκωτικών, ενώ προέκυψε και το γεγονός ότι στερούταν σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ο νεαρός έπεσε σε μπλόκο των αστυνομικών και μετά από έλεγχο βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα τσαντάκι μέσης που έφερε στο εσωτερικό του πακέτο από τσιγάρα, το οποίο περιείχε ποσότητα κάνναβης, σε τρίμματα, μεικτού βάρους 13,4 γραμμαρίων, καθώς και ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου.

Την ίδια περίπου ώρα στη Χαλκίδα, αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, περνούσαν χειροπέδες σε 22χρονο Αλβανό για κατοχή ναρκωτικών.

Στον έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Τέλος το Σάββατο (6/2) το απόγευμα σε περιοχή της Κύμης συνελήφθη από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου, για το ίδιο αδίκημα αυτό της κατοχής ναρκωτικών, ένας 33χρονος Αλβανός.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα επεξεργασμένης κάνναβης, καθώς και ένα δισκίο φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά του οποίου απαιτείται ιατρική συνταγή.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση