Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανάρτηση Τσίπρα και απάντηση της ΝΔ για το πρόστιμο της γιαγιάς στη Λαμία - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 08:20 Ανάρτηση Τσίπρα και απάντηση της ΝΔ για το πρόστιμο της γιαγιάς στη Λαμία - ΒΙΝΤΕΟ

Η παρέμβαση Σταϊκούρα και το τεράστιο κύμα συμπαράστασης από τους αναγνώστες προς την ηλικιωμένη γυναίκα.

Πολιτική κόντρα προκάλεσε το πρόστιμο που βεβαιώθηκε σε ηλικιωμένη γυναίκα στη Λαμία για άσκοπη μετακίνηση.

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Facebook επιτέθηκε στην Κυβέρνηση με το παρακάτω σχόλιο και συνημμένο το ρεπορτάζ του LamiaReport:

Ακολούθησε απάντηση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας που κατηγορούσε τον κ. Τσίπρα για λαϊκισμό, σημειώνοντας την παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών και βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστου Σταϊκούρα:

«Ο κ. Τσίπρας έσπευσε να κάνει ανάρτηση για πρόστιμο που επιβλήθηκε, ύστερα από καταγγελία, σε ηλικιωμένη κυρία στη Λαμία. Αν ρωτούσε λίγο, θα είχε πληροφορηθεί ότι το πρόστιμο είχε ακυρωθεί  για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας, ύστερα από παρέμβαση του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα πολύ πριν βγάλει ο κ. Τσίπρας την ανακοίνωσή του. Υπήρχαν μάλιστα και σχετικά δημοσιεύματα. Η εύκολη αντιπολίτευση δεν είναι αντιπολίτευση, αλλά φθηνός λαϊκισμός».

Πράγματι, ο κ. Σταϊκούρας λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από το LamiaReport, επικοινώνησε με την ηλικιωμένη αφού νωρίτερα είχε κάνει παρέμβαση στις αστυνομικές αρχές για ακύρωση του προστίμου για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας.

(Διαβάστε: Παρέμβαση Σταϊκούρα για το πρόστιμο στη γιαγιά)

Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε όμως είναι το "Τσουνάμι" συμπαράστασης για τη γιαγιά, καθώς μας πήραν τηλέφωνο από ΠΑΝΤΟΥ! Γνωστοί και άγνωστοι, επώνυμοι και ανώνυμοι, πολιτικοί και αυτοιδιοικητικοί, όλοι εσείς που θέλατε από το περίσσευμα ή ακόμη και από το υστέρημά σας να πληρώσετε το πρόστιμο!

Όπως σας ενημερώσαμε το θέμα δεν ήταν ποτέ οικονομικό. Επιπλέον το πρόστιμο έχει ήδη ακυρωθεί. Επιμένουμε στην ουσία, που είναι αφενός η ανάγκη ενός ταλαιπωρημένου - χαροκαμένου ανθρώπου να επικοινωνήσει με τον κόσμο και αφετέρου η υποχρέωση όσων «αποφασίζουν για το καλό μας» ή είναι επιφορτισμένοι να μας προστατεύουν, να μπορούν να διακρίνουν το… πραγματικό κακό.

Θυμηθείτε το βίντεο με τα όσα είπε στο LamiaReport η ηλικιωμένη γυναίκα: