Αναρτήθηκε ο δασικός χάρτης ολόκληρης της Ευρυτανίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 16:06 Αναρτήθηκε ο δασικός χάρτης ολόκληρης της Ευρυτανίας

Υποβολή αντιρρήσεων μέχρι 3 Ιουνίου 2021. Είκοσι (20) ημέρες αργότερα για τους κατοίκους εξωτερικού…

Την ανάρτηση τού θεωρημένου δασικού χάρτη του συνόλου περιοχών τοπικών/δημοτικών κοινοτήτων των Δήμων Αγράφων και Καρπενησίου, συνολικής έκτασης 1.872.952,794 στρεμμάτων, στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας του Ν.Π.Δ.Δ. "Ελληνικό Κτηματολόγιο", αποφάσισε η Διεύθυνση Δασών Ευρυτανίας.

Στον αναρτώμενο δασικό χάρτη περιλαμβάνεται και ο ιστορικός ορθοφωτοχάρτης, που απεικονίζει τα πολύγωνα των δασικών εν γένει εκτάσεων, που προσδιορίστηκαν από τα φωτοερμηνευτικά στοιχεία των παλαιότερων αεροφωτογραφιών.

Σημειώνεται ότι στον αναρτημένο δασικό χάρτη απεικονίζονται με μαύρο χρώμα οι περιοχές που εξαιρέθηκαν της θεώρησής του, σε εφαρμογή της εγκυκλίου του ΓΓ Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του ΥΠΕΝ, οι οποίες εξαιρούνται της ανάρτησης και της υποβολής αντιρρήσεων.

Καλείται κάθε ενδιαφερόμενος, να υποβάλει τις τυχόν αντιρρήσεις του εντός αποκλειστικής προθεσμίας εκατόν πέντε (105) ημερών, η οποία αρχίζει την 19η Φεβρουαρίου 2021 ημέρα Παρασκευή. Η καταληκτική ημερομηνία της παραπάνω προθεσμίας, είναι η 3η Ιουνίου 2021 ημέρα Πέμπτη. Για όσους μένουν στο εξωτερικό, η παραπάνω προθεσμία παρατείνεται κατά 20 ημέρες, συνεπώς η καταληκτική ημερομηνία της προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων είναι η 23η  Ιουνίου 2021 ημέρα Τετάρτη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση