Επιστολή Σαρακιώτη στην τράπεζα Πειραιώς για το ΑΤΜ στο Νέο Μοναστήρι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 21:23 Επιστολή Σαρακιώτη στην τράπεζα Πειραιώς για το ΑΤΜ στο Νέο Μοναστήρι

Επιστολή προς το Μη Εκτελεστικό Πρόεδρο του ΔΣ…

Την ανάγκη αντικατάστασης του μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ) της Τράπεζας Πειραιώς στο Νέο Μοναστήρι, αναφέρει σε επιστολή του ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Σαρακιώτης, προς το Μη Εκτελεστικό Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Πειραιώς και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών (Ε.Ε.Τ.) Γεώργιο Χατζηνικολάου.

 Διαβάστε το κείμενο της επιστολής του κ. Σαρακιώτη:

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Διά της παρούσας επιστολής, θα ήθελα σας μεταφέρω το δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Νέου Μοναστηρίου του Δήμου Δομοκού για την άμεση αντικατάσταση του μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών (ΑΤΜ), το οποίο διατηρεί η Τράπεζα σας στον κεντρικό δρόμο του Νέου Μοναστηρίου.

Αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα έχει απευθύνει έκκληση και ο Δήμος Δομοκού, καθότι το εν λόγω μηχάνημα εμφανίζει συχνά δυσλειτουργίες, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία εκατοντάδων κατοίκων της περιοχής, η οποία είναι ούτως ή άλλως απομακρυσμένη και οι κάτοικοί της δε διαθέτουν εναλλακτικές επιλογές πρόσβασης σε τραπεζικές υπηρεσίες.

Κατά τα τελευταία χρόνια, η ευρύτερη περιοχή του Δομοκού έχει απογυμνωθεί από μια σειρά τραπεζικών και ταχυδρομικών υπηρεσιών και γι’ αυτό το λόγο, είναι εξαιρετικά κρίσιμο να διατηρηθούν και να συντηρούνται επαρκώς τουλάχιστον οι εναπομείνασες υποδομές. Προς αυτή την κατεύθυνση, η δημοτική αρχή συμβάλλει στο μέτρο των δυνατοτήτων της έχοντας παραχωρήσει δωρεάν το χώρο για τη λειτουργία του ΑΤΜ και παρέχοντας επίσης δωρεάν το αναγκαίο ηλεκτρικό ρεύμα.

Για τους ως άνω λόγους, επιτρέψτε μου να ζητήσω την άμεση λήψη πρωτοβουλιών για την αντικατάσταση του ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς με ένα νεότερο μηχάνημα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής του Δομοκού».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση