2η Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 11:06 2η Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας

Πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη…

Με τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021 η 2η Τακτική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου του Ηλία Σανίδα.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 10:00 πμ και τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα παρακάτω πέντε (5):

Θέμα 1ο: Διαβίβαση της με αριθμό 117/02-02-2021 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής ΠΣτΕ περί Παραπομπής λόγω αρμοδιότητας και κατ’ εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 176 παρ. 1 περίπτωση θ του Ν. 3852/2010 από την Οικονομική Επιτροπή ΠΣτΕ στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΠΣτΕ – με θετική εισήγηση - του με αριθμό 3ου θέματος της ημερήσιας διάταξης της 5ης συνεδρίασης της 2ης Φεβρουαρίου του 2021 της Επιτροπής : “ Γνωμοδότηση δικηγόρου σχετικά με το από 2 Αυγούστου 2019 αίτημα του Δημητρίου Προβόπουλου προς την «Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας» για εξωδικαστική επίλυση διαφοράς”

Εισηγητής: Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός

Θέμα 2ο: Αντικατάσταση σε επιτροπές, ανεξαρτητοποιηθείσας Περιφερειακής Συμβούλου Στερεάς Ελλάδας από Περιφερειακή Παράταξη.

Εισηγητής: Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, κ. Ηλίας Σανίδας.

Θέμα 3ο: Έγκριση 2ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έτους 2021.

Εισηγητής: Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός

Θέμα 4ο: Έγκριση πρότασης τροποποίησης με προέγκριση της ΣΑ ΕΠ066 του Π.Δ.Ε.της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, έτους 2021.

Εισηγητής: Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

Θέμα 5ο: Λήψη απόφασης για την αντικατάσταση του εκκαθαριστή της εταιρείας «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ ΑΕ», ορισμό νέου εκκαθαριστή, ορισμό της αμοιβής του και παράταση του χρόνου ολοκλήρωσης της εκκαθάρισης της εταιρείας αυτής.

Εισηγητής: Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, κ. Αριστείδης Τασιός.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση