Φθιώτιδα: Τι ισχύει για όλα τα σχολεία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2021 20:14 Φθιώτιδα: Τι ισχύει για όλα τα σχολεία

Σε ποιους Δήμους θα είναι κλειστά για δύο ημέρες (Δευτέρα - Τρίτη) και σε ποιους μόνο τη Δευτέρα.

Ο ένας μετά τον άλλον οι δήμοι της Φθιώτιδας, βγάζουν ανακοινώσεις σχετικά με τη μη λειτουργία των σχολείων τους λόγω παγετού.

Αναλυτικά, τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου δε θα λειτουργήσει κανένα σχολείο στο Δήμο Λαμιέων και σε όλους τους Δήμους του νομού Φθιώτιδας, μετά  από συνεννόηση των Δημάρχων με τις Διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επιπλέον οι Δήμοι Καμένων Βούρλων, Δομοκού, Μακρακώμης και Στυλίδας, έχουν πάρει απόφαση αναστολής λειτουργίας των σχολικών τους μονάδων και για την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου.

Για τις παραπάνω ημέρες τα μαθήματα θα διεξαχθούν με το σύστημα της τηλεκπαίδευσης και ως ορίζονται στις σχετικές εγκυκλίου του Υπουργείου, ήτοι τις μεσημεριανές ώρες για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και τις πρωινές ώρες για την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις, τη Δευτέρα δε θα λειτουργήσει κανένας από τους πέντε παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λοκρών, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας και Λαμιέων (και των βρεφικών σταθμών), ενώ στο Δήμο Καμένων Βούρλων και το Δήμο Δομοκού δε θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί ούτε την Τρίτη. Το βράδυ, ο Δήμος Μακρακώμης ανακοίνωσε επίσης ότι δε θα λειτουργήσουν και τις δύο ημέρες οι παιδικοί του σταθμοί.

Κλειστά αύριο τα σχολεία σε ολόκληρο το Δήμο Λαμιέων

Προσαρμοσμένη αναζήτηση