Κλειστά και αύριο Τρίτη τα σχολεία στο Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 19:01 Κλειστά και αύριο Τρίτη τα σχολεία στο Δήμο Λαμιέων

Ο παγετός κλείνει τα σχολεία στη Λαμία και σε ολόκληρο το Δήμο Λαμιέων και αύριο Τρίτη (16/12).

Σύμφωνα με πληροφορίες τα σχολεία όλων των βαθμίδων και όλοι οι βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί αρμοδιότητας του Δήμου Λαμιέων, θα παραμείνουν κλειστά για αύριο Τρίτη (16/12).

Η  διακοπή της  λειτουργίας των σχολικών μονάδων κρίνεται επιβεβλημένη, λόγω των επικρατουσών έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών, του έντονου ψύχους και του παγετού που επικρατούν στο Δήμο Λαμιέων.

Ακολουθεί και η επίσημη απόφαση του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου για το κλείσιμο των σχολείων.

«Με σχετικές αποφάσεις  του Δημάρχου Λαμιέων, μετά από σχετικά αιτήματα των Προϊσταμένων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, αποφασίστηκε η διακοπή της λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, που λειτουργούν στα όρια του Δήμου Λαμιέων, καθώς και όλων των βρεφικών και παιδικών σταθμών αρμοδιότητας του Δήμου Λαμιέων, για  τη  Τρίτη  16 Φεβρουαρίου 2021.

Η  διακοπή της  λειτουργίας των εν λόγω  σχολικών μονάδων  κρίθηκε επιβεβλημένη, λόγω των επικρατουσών έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών, του έντονου ψύχους και του παγετού που επικρατούν στο Δήμο μας, σε συνδυασμό με την  ανάγκη να μην υπάρξουν παρεκκλίσεις στην πιστή τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας covid-19, λόγω του ψύχους  που επικρατεί».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση