Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη - Η επικήρυξη της οικογένειας του - Έρευνες με ψηφιακή αράχνη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 16:30 Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη - Η επικήρυξη της οικογένειας του - Έρευνες με ψηφιακή αράχνη

Η οικογένεια Βαλυράκη έχει καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστων στην εισαγγελία Χαλκίδος και κάνει ένα βήμα επιπλέον επικηρύσσοντας τους δράστες.

Συνεχίζεται η έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες στις 24 Ιανουαρίου έχασε τη ζωή του ο Σήφης Βαλυράκης. Βούλευμα που αναφέρεται σε κακουργηματικές πράξεις ανοίγει το δρόμο για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα” φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Μανώλης Σφακιανάκης, Πρόεδρος Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Ειδικός Ερευνητής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων και μίλησε για τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Η οικογένεια Βαλυράκη έχει καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστων στην εισαγγελία Χαλκίδος και κάνει ένα βήμα επιπλέον επικηρύσσοντας τους δράστες.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες τόνισε ο Μανώλης Σφακιανάκης προσθέτοντας πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει όλα, σημειώνοντας πως ενδεχομένως και τις επόμενες ώρες να έχουμε κάτι πολύ συγκλονιστικό που θα ρίξει φως στην υπόθεση. Τα στοιχεία που έρχονται είναι από τη στιγμή που βγήκε το βούλευμα και ερευνούμε ανθρωποκτονία, είπε συγκεκριμένα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση